Husproduktionen

Tillverkning av huset

Grattis till startbeskedet på ditt nya extrahus! Nu kommer du att få en sista möjlighet att göra ändringar i inredning och materialval innan produktionen påbörjas efter att du har fått beviljat startbesked från kommunen. Extrahuset kommer att ge dig en uppskattning om när huset kommer att bli klart så att du kan planera inför leveransen i god tid.

Produktion i fabriken

En fabrik med över 20 års erfarenhet

Med vår fabriksefarenhet på över 20 år har vi utvecklat en smart byggprocess där alla hus färdigställs inomhus i en säker och trevlig miljö, innan de fraktas och installeras helt nyckelfärdiga tomter runt hela Sverige. Vi använder specialiserade hantverkare och högkvalitativa byggvaror för att säkerställa en effektiv husproduktion. Beroende på dina materialval och specifika hus kan leveranstiden variera, rätt leveranstid kan du se i ditt avtal. Vi vill se till att ditt nya hus byggs med högsta kvalitet och med rätt förberedelser. Under tiden som huset byggs kan övriga delar i processen såsom grund, el och vatten förberedas, vilket betyder att färdigställandet går snabbt när huset väl är på plats. Vi är stolta över att kunna erbjuda ett hus som är designat och anpassat för svenska och nordiska kunder, med materialval som passar de krav som ställs på den nordiska marknaden.

Vi tillverkar ditt hus från stålram till 100% nyckelfärdigt i vår fabrik

Genom att använda en stålrams-konstruktion kan vi lyfta husen i öglor vilket minskar påverkan på huset och ger många fördelar när det kommer till att bygga nyckelfärdigt. I videon nedan kan du följa husets resa från stålramen till färdigställda badrum och kök i fabriken, vilket ger dig trygghet i kvalificerad produktion och en säker leverans.

Kontakta oss

Vad kan vi hjälpa dig med?

    * Obligatoriska fält