Leverans

Leverans av Extrahuset XL till Svanesund, Bohuslän

Vår nyaste serie inom attefallshus, EXTRAHUSET XL, har mottagits med stort intresse av våra potentiella kunder. Denna nyskapande design erbjuder 20 cm mer i takhöjd på loftet än traditionella attefallshus, och loftet har dessutom en platå med ståhöjd på 180 cm. Nyligen levererades ett Extrahuset XL till Svanesund, denna gång med en spännande och ny planlösning.

NY PLANLÖSNING I EXTRAHUSET XL

Vi är glada att introducera den senaste utvecklingen inom vår EXTRAHUSET XL-serie: en ny och innovativ planlösning skräddarsydd för mer sociala ytor. Med en omsorgsfullt utformad kombination av öppna ytor och funktionell design, har vi tagit fram planlösning 8 med ståloft.

Detta hus och planlösning har nu blivit verklighet med projektet i Svanesund, där vi anpassade huset för att maximera det kombinerade utrymmet mellan kök och allrum för att skapa ett hus med både extra bäddar och större sociala ytor till familjens sommarställe.

För att få en inblick i huset samt planlösningen har vi skapat en video som tar er med på en rundvandring genom huset. Videon belyser de smarta lösningarna och den genomtänkta designen som karakteriserar EXTRAHUSET XL, och ger en inblick i hur dessa element samverkar för att skapa ett bekvämt och estetiskt tilltalande hem.

Missa inte vår visning av detta huset den 24 mars i Svanesund genom att boka en tid här.

Kontakta oss

Vad kan vi hjälpa dig med?

    * Obligatoriska fält