Kundresan

Arkitektmöte med kund

För att fortsätta till nästa fas i processen, ett arkitektmöte med kund, och för att kunna ge dig en preliminär budget behöver vi att du återkommer med den information som diskuterades under vårt första möte. Det innebär att listan med önskade tillval är ifylld och att du kan ge feedback på de planlösningar som föreslogs. Efter att detta är gjort kommer vi att skicka en grundläggande offert som ger en uppskattning av kostnaderna för ditt projekt.

Arkitekter

Möte med husrådgivare och arkitekt

Om du godkänner det pris som anges i offerten, är nästa steg i processen att arrangera ett möte med en arkitekt där din husrådgivare och våra arkitekter från Archline AB kommer att delta. Detta möte kan genomföras antingen digitalt via videokonferens eller fysiskt på vårt huvudkontor i Göteborg, beroende på dina preferenser och tillgänglighet.

Genomgång av planlösning och tillval

Under detta arkitektmöte med kund kommer vi att gå igenom eventuella justeringar i planlösningen, vilket görs i realtid under mötets gång. Du kommer då att få möjlighet att ta del av feedback från erfarna arkitekter som specialiserat sig på små hus där optimal användning av utrymme är av största vikt. Dessa justeringar kan innefatta ändringar i placeringen av fönster och dörrar eller att spegelvända planlösningen. Dessutom kommer vi att samarbeta med dig för att anpassa storlek på sovrum, placeringen av kök och annan inredning så att det motsvarar dina önskemål gällande design och funktion. Efter detta kommer vi att granska dina tillval för att sedan kunna lägga din slutgiltiga beställning.

Kontakta oss

Vad kan vi hjälpa dig med?

    * Obligatoriska fält