ATTEFALLSHUS till Bolundare- 25 TILL 30 KVM

Goda nyheter från Riksdagen: Beslut (15 jan) klart om nya lagen. 30kvm från 1 mars. För KOMPLEMENTBOSTADSHUS.  

Förslag summerat i korthet från Extrahuset.

  • Äntligen kommer dessa efterlängtade nyheterna. De nya reglerna angående attefallshus 30 kvadratmeter kommer bli verklighet från 1 mars.
  • Det ger dig större möjligheter att skapa ett bekvämt året-runt-boende för uthyrning, gäststugan eller tonårsvillan.
  • Attefallsreglerna gäller från 1 mars 2020, kommunicerades 15 januari 2020.
  • Den viktigaste punkten i nya lagen är att 30kvm gäller enbart för Bostäder, inte för komplementbyggnader.  För Extrahuset är detta goda nyheter. Våra hus är utvecklad för året-runt-boende standard.  Det skapar mer trygghet för dig som kund.
  • Det är även relativt troligt att namnet kommer bytas till Bolundare, efter Per Bolund. Historiskt har sittande bostadsminister namngivit småhusen.
  • Förvänta er större och bättre hus. Extrahuset har planerat och förberett i över ett år. Vi har flera nya modeller och planritningar, anpassat för 30kvm. Kontakta oss. VILL DU BLI FÖRST MED EN BOLUNDARE I GRANNSKAPET. VI HAR HUSEN OCH KUNSKAPEN.

Planlösning attefallshus 30 kvm.

Extrahuset har många bra planlösningar på attefallshus om 30 kvm. Ring eller maila oss om du vill veta mer och se fler planritningar. Nya hus och planlösningar finns, kontakta oss [email protected] eller 0739394038

Ska ni bygga Attefallshus för uthyrning?

Ett smart val. Fundera även på följande, kanske är 25kvm tillräckligt bra. Ekonomin för uthyrning blir kanske inte bättre med 30kvm. Låt Extrahuset hjälpa dig med beräkningar och förslag.

Vill du veta mer, få tillgång till erbjudande. Kontakta oss.

Maila till [email protected] så kommer ni få mer info om 30kvm.

NYA HUSMODELLER 30KVM