Nyckelfärdiga Attefallshus till fasta priser

Nyckelfärdigt Attefallshus från Extrahuset erbjuder följande;

  • Hög standard i alla materialval till ett mycket tacksamt pris.
  • Attefallshus som är anpassade för åretruntboende i nordiskt klimat.
  • Rätt villkor, certifikat och garantier.
  • 100% anpassning, i färg och form, efter din tomt och helt efter dina behov.
  • Extrahuset driver hela processen. Allt från hjälp med utveckling/anpassning, till kommun och mark/grund. Ni behöver bara ha en kontakt vilket skapar enkelhet, trygghet och minimerar risker.

Extrahuset erbjuder den optimala lösningen för er så låt oss utveckla och anpassa ert Attefallshus tillsammans. Nedan kan ni se våra absolut mest populära attefallshus.

 

attefallshus 25 kvm falurött

Mälaren 25

MÄLAREN 25 – EN KLASSISK SVENSK HUSDESIGNEN PERFEKT VID SJÖ, SKOG OCH HAV.

En genomtänkt klassiker som går att modifiera efter behov och önskningar. Ett kostnadseffektivt, genomtänkt och nyckelfärdigt Attefallshus. Finns även med loft!

Attefallshus Bohuslän loft sovloft

Bohuslän 25 Loft

BOHUSLÄN 25 LOFT

UTVECKLAD OCH DESIGNAD FÖR LÅNGTIDSUTHYRNING OCH BRF!

För dig som vill få ut maximalt av ditt nyckelfärdiga Extrahus rekommenderar vi vår loftvariant, vilket ger utrymme för fler sängplatser eller annan användning av sovrummet i bottenplan. Bygghöjden 3,95m med högt placerade fönster ger bra ljusinsläpp. Trappan med inbyggd förvaring är en extra finess.

bohuslän funkis

Bohuslän 25

BOHUSLÄN 25 MODERNT, NYCKELFÄRDIGT, KOSTNADSEFFEKTIFT & ANPASSNINGSBART!

Extrahuset på 25 kvadrat har en snygg och smart design där varje kvadratmeter utnyttjas. Stora glaspartier gör boendet ljust och fräscht. Ett Attefallshus som du modifierar efter önskemål och behov. Finns även med loft!

Åre 25 loft vinterklimat attefallshus

Åre 25 Skicross Edition

ÅRE 25 SKICROSS EDITION DEN LILLA FJÄLLSTUGAN  SOM GER  STORA MÖJLIGHETER!

Vi har utvecklat Åre Skicross Edition (25 kvm) för dig som söker ett extra boende på tomten speciellt anpassad för nordiska fjällvärlden.

Extrahuset har tillsammans med Svenska Skicrosslandslaget utvecklat moderna, praktiska och maximerade Fjällstugor perfekta för den aktiva familjen. Perfekt som gäststuga, uthyrning mm. Huset är nyckelfärdigt med högstandard och kund anpassningsbara.

attefallshus kuben 25 kvm

Gotland 25 "Kuben"

GOTLAND 25 – KUBISKT ATTEFALLSHUS MODERNT, KUBISKT, NYCKELFÄRDIGT, ANPASSNINGSBART!

Extrahuset på 25 kvadrat (5*5) har en snygg och smart design där varje kvadratmeter utnyttjas. Stora glaspartier gör boendet ljust och fräscht. Ett nyckelfärdigt Attefallshus som du modifierar efter önskemål och behov. Finns även med loft!