Första steget hos extrahuset

Val av husmodell

Vill du bygga ditt drömhus? Då är det dags att lära känna Extrahusets husmodeller och möjligheter för att skapa ett hus som passar dina preferenser på design, funktion och planlösning. Oavsett om det är ett attefallshus, fritidshus eller fjällstuga du drömmer om, har Extrahuset möjligheterna att hitta ett hus som passar dig och dina användningsområden. Du kan välja mellan befintliga husmodeller, inspireras av våra kunder, justera våra planlösningar eller boka ett möte med våra arkitekter för en helt anpassad lösning. Läs vidare för att upptäcka mer om Extrahusets arkitektritade husmodeller och smarta lösningar.

järnvitriol attefallshus

Attefallshus Falsterbo

Att välja rätt hus: Fritidshus, Attefallshus eller Fjällstuga?

Första frågan är egentligen vilken typ av hus du är intresserad av. Är det ett attefallshus som gäller för extrabäddar vid fritidshuset eller för att maximera uthyrningsmöjligheten med chans för goda passiva inkomster varje månad? Eller är ni kanske intresserade av ett fritidshus eller fjällstuga på er nya tomt vid smultronstället vid havet eller i fjällen? Oavsett vad du söker har vi möjlighet att hitta ett hus som passar dig och dina användningsområden.

Attefallshus

Inspireras av våra framtagna arkitektmodeller eller av hur våra kunder har valt att bygga sina attefallshus. Attefallshus kan bara byggas i 25-30 kvadratmeter och vi har flera smarta planlösningar som anpassas för att maximera antalet bäddar och skapa kvadratsmarta lösningar i ett litet extrahus. Har vi inte ett hus som passar dig? Kom med egna ritningar eller skapa ett hus med våra arkitekter så tar vi fram en husmodell som passar dig och dina behov.

Fjällstuga

Vi har mångårig erfarenhet av att bygga fjällstugor för ett aktivt familjeliv. Maximal funktionalitet och smarta lösningar där en rymlig hall och bastu är ett måste för många. Inspireras av våra framtagna modeller eller hur våra kunder har byggt sina fjällstugor.

Fritidshus

Här kan du också inspireras av våra framtagna arkitektmodeller eller hur några av våra kunder har valt att bygga sina fritidshus. Drömmer du om ett fritidshus vid stranden eller ute på landet? Tillsammans med dig hittar vi en lösning som passar dina preferenser på design, funktion och planlösning.

Hitta det perfekta småhuset: Alternativen hos Extrahuset

När du har gjort valet om du vill bygga ett attefallshus, fritidshus, fjällstuga eller annan skräddarsydd lösning, är det dags att ta nästa steg mot att förverkliga ditt drömhus. Du kan välja mellan följande alternativ:

Befintliga husmodeller

Under våra hus hittar du arkitektritade husmodeller som har tagits fram av våra arkitekter och anpassats efter smarta lösningar från några av branschens mest erfarna och skickliga arkitekter på småhus.

Inspireras av våra färdiga hus

Under våra hus kan du också filtrera för att se hur våra kunder har valt att anpassa våra redan befintliga husmodeller. Där kan du till exempel se hur de har valt att anpassa sin planlösning och design efter deras användningsområde.

Justera våra planlösningar

Du kanske hittar någon av våra befintliga husmodeller eller våra kunders husmodeller som nästan är helt rätt? Tillsammans med våra arkitekter kan du göra små justeringar som blir precis som du har önskat dig.

Boka ett möte med våra arkitekter

Extrahusets arkitekter kan hjälpa dig och din familj att hitta en husmodell och planlösning som passar dina behov. Det blir helt anpassat efter dina preferenser när det gäller design och funktion.

Arkitekter

Få en verklig bild av ditt nya extrahus: Besök ett visningshus

För att uppleva kvaliteten och möjligheterna i verkligheten är det bra att besöka ett visningshus. Det är en stor skillnad mellan hustillverkarna på marknaden. Vid besök i visningshus får du en bättre överblick och förståelse för vad du ska köpa och vad du vill ändra på. Extrahuset har över 50 olika visningshus tillsammans med sina kunder, på detta sätt kan de erbjuda en lokal visning nära dig – Läs mer om detta i nästa del av stegen mot ett nyckelfärdigt hus från extrahuset.

Kontakta oss

Vad kan vi hjälpa dig med?

    * Obligatoriska fält